Charlotte lorraine

 


 

CHARLOTTE LORRAINE
Ingrediënten

  •  250 gr.lange vingers
  •  500gr crème fraîche
  •  2 potten zure kersen
  •  8 dl kirschwater
  •  500gr kwark
  •  4 el suiker
  •  2 a 3 el honing
  • Springvorm

Bereidingswijze

De helft van de lange vingers door breken. Laat de kersen goed uit lekken. Meng dit vervolgens met de helft van het kirschnat (even in laten trekken).
Roer de kwark, crème fraîche en de suiker goed door elkaar en schep de kersen er door heen.
Vet de rand van de springvorm in met honing en bekleed deze met de gehalveerde lange vingers.
Bedenk vervolgens de bodem met de rest van de lange vingers.
De rest van het kirschwater over de koekjes verdelen.
Giet het kwarkmengsel in de vorm en laat dit 8 a 10 uur in de koelkast opstijven.

EET SMAKELIJK!!

© 2012 - 2018 Het Loohofje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel